lunes, 30 de noviembre de 2009

183.- El final del blog


A la Mercè no li agradaven ni les pelis ni els contes de terror, però era una blocaire de la secta més dura de i no sabia com escapar-se de cap proposta que es plantejava a la xarxa. Hi havia un blog, el dels 365 contes que demanava contes de terror per a omplir tots els dies del mes de novembre.

Ho va provar. Li va sortir un conte que més o menys podia fer una miqueta de por, no gaire i el va enviar per participar. En entrar al blog 365 contes cada dia, veia la calavera amb el seu somriure fred i estàtic i aquell gest amb el dit que li posava la pell de gallina. Però no era gaire impressionable i seguia entrant. Es volia convèncer que era només un dibuix, però de manera inexplicable ella hi veia la mort que la cridava... es veia desmillorada dia a dia i se li va ficar al cap que la mort actuava ara, a través de la xarxa. Mentre notava el seu desmillorament de salut, de color de pell, de força... va decidir fixar-se en els altres companys assidus al blog.

Es va adonar que els comentaris de la bajoqueta eren cada cop més curts, que en garbí començava els comentaris però semblava deixar-los inacabats, que en Mc-Abeu, deixava picades d'ullet ;) i somriures :) per no haver d’escriure tant. L'Elvira posava punts suspensius per no acabar les frases, la kweilan mostrava la seva figura al tren cada cop més ensorrada i decaiguda i la Carme començava a fallar algun dia.

En la primera setmana de novembre, els comentaris van anar disminuint fins que van desaparèixer del tot. El dia que es va quedar al llit, va saber que no se'n sortiria. Va posar un cop més el blog a la pantalla del portàtil, ja que la seva addicció no li permetia evitar-ho. El blog amb els posts programats, anava traient un nou conte de terror cada dia, però ja no hi havia ningú per llegir-los ni comentar-los. El dia 24 de novembre, el conte el va penjar la mort: va ocupar tot a la pàgina i va fer una riallada de triomf.
.
autora: Carme Rosanas, del blog Col·lecció de moments
.

17 comentarios:

Sergi dijo...

Molt ben trobat per acabar el mes del terror! Jo encara estic per aquí, a veure si reviviu tots a partir de demà.

JJMiracle dijo...

Ostres, sort que de vegades la ficció supera la realitat! :-O

Garbí24 dijo...

Eh...que s'ha acabat el mes no el blog....jejejeje
Molt bo Carme

Pilar dijo...

Com que som a dia 30 hem pogut comprobar que tot ha estat un malson.
Mentre el llegia recordaba el final de Fantasia, a la història interminable.

McAbeu dijo...

Molt bo, el final perfecte a aquest mes de terror.
Gràcies per fer-me sortir al conte i m'ha encantat això de "blogaires de la secta més dura", enganxats a gairebé totes les propostes de la xarxa. En som uns quants, és veritat!

assumpta dijo...

No hi podia haver millor cirereta per acabar aquest terrorífic pastís!!!

De moment avui podem deixar missatges encara...
Genial Carme, molt ben trobat!!!
=)))

Allau dijo...

Aquest mes ha estat de por, poc més i acaba amb nosaltres... ;p

bajoqueta dijo...

Ai que me sento culpable per haver fet passar tanta por a la gent! jajaja. Per sort per a alguns avui ja s'ha acabat i encara que hauran alguns de por, res a vore amb los d'este mes.

Gràcies Carme per imaginar un conte així per tancar el mes, ha estat perfecte!

De moment ressucitarem als morts perquè tornen a escriure contes jajaja

Marta dijo...

Súper bo! Quina idea més bona per acabar el mes. jejeje. Ara som tots morts... Sort que Bajoqueta diu ques ens resucita!

Elfreelang dijo...

Molt bo molt bo! ei bajoquesta i si fessim un mes de l'amor, de contes d'amor vull dir, o de contes de nadal sí! ara que entrem al desembre...no sé era per deixar enrere aquest mes de tanta por...

Elfreelang dijo...

Molt bo molt bo! ei bajoquesta i si fessim un mes de l'amor, de contes d'amor vull dir, o de contes de nadal sí! ara que entrem al desembre...no sé era per deixar enrere aquest mes de tanta por...

kweilan dijo...

Boníssim, Carme! Un conte perfecte per tancar aquest mes ( i espero que demà tots fem millor cara:)

Pep dijo...

felicitats per acabar el mes amb un conte com el teu.
També fa por, però no tanta.
Potser és perquè s'acaba el novembre.

La Meva Perdició dijo...

Poe n'estaria content d'aquest relat. Felicitats!

wizard dijo...

Felicitats!! La meva ment està rebombollant un conte fantabulós.

bajoqueta dijo...

Elvira, estaria bé fer un altre mes temàtica, però ara veig que potser millor anar intercal·lant contes de temàtica variada. Lo de fer contes de nadal també ho vaig pensar, però només hauran contes especials uns dies concrets, per què la resta ja està tot ple! Així que gràcies de nou per estar aquí sentadets passant por. Ja podeu respirar tranquils, ja s'ha acabat :)

◊ dissident ◊ dijo...

Osti!!! M'he quedat bocabadat!

Molt bo aquest, Carme xDD