martes, 27 de septiembre de 2011

365 contes a Facebook

No em va gaire el tema Facebook, però he pensat que seria una manera de donar a conèixer el blog. Com sóc un desastre i no m'aclareixo, no sé com posar aquí al blog on heu d'anar, crec que amb aquest enllaç funciona:

Si no podeu buscar com a "un any de contes".

Si algú em pot ajudar estaria molt agraïda :)

6 comentarios:

Sergi dijo...

Jo de facebook no en gasto, em sap greu. Espero que algú t'ajudi, però que si fas algun anunci important, ho facis també aquí almenys, que si no, no m'arribarà!

◊ dissident ◊ dijo...

No tinc compte de feisbuc, ja veus que endarrerit que vaig, i com diu Xexu, no t'oblides de publicar les coses importants per ací o alguns ens les perdrem.

Una abraçada!

pep dijo...

Hola, el facebook funciona a base de fer amics. L'enllaç que has posat el pot veure tothom, però cal anar-hi expressament, amb la qual cosa la difusió és relativa. L'altre manera (que és la que jo utilitzo) és cada vegada que poso alguna cosa al bloc, ho comunico al meu mur del facebook i així tots els "amics" de facebook ho poden veure, si volen, doncs els surt al seu mur. No sé si et servirà de massa ajuda, però és fins jo arribo. Ara aniré al facebook i et demanaré per ser amics :-)

Elfreelang dijo...

ui jo tampoc tinc feisbuc

bajoqueta dijo...

Xexu, Dissortat i Elfreelang, no us preocupeu que al facebook sortirà tot el que posaré aquí també, primer al blog està clar :) Si jo no era partidaria de fer-lo, però he vist que és una manera genial de donar-mos a conèixer.

Ph, ja ho he vist ja lo de fer amics, m'està començat a aparèixer gent que no sé ni qui són ni d'on venen jajaja. Si no ho peto tot abans suposo que me'n sortiré. Gràcies!

Nguyen dijo...

ui jo tampoc tinc feisbuc ..